MAAK EEN AFSPRAAK

 

Online Massage Planner

De gekozen tijd is een indicatie. Voor de precieze tijd neem ik contact op. Dit ivm de planning van mijn fietsroute.

 

Bel je liever? 06 33 50 19 05

Bij geen gehoor graag de voicemail inspreken.

Wanneer er niets is ingesproken bel ik niet terug.

 

 


  • Gelieve vooraf aan de massage te betalen. Dit kan contant (gepast) of via mobiel bank betaalverzoek.
  • Pinnen is niet mogelijk.
  • Bij extreme weersomstandigheden behoud ik het recht om de massage afspraak te verzetten naar een ander moment.  Vanwege de fietskar is het niet mogelijk om in alle weertypes veilig te rijden. Wanneer deze situatie zich voor doet zal ik altijd contact opnemen.
  • Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden gegeven.
  • Voor meer info over mijn privacy verklaring en algemene voorwaarden, zie footer.