MAAK EEN AFSPRAAK

 

1. Selecteer je datum.

2. Vul het boekingsformulier in.

3. Hierna neem ik contact op om te bevestigen.

 

Zie je een klokje staan, dan is dit tijdblok al gereserveerd! Klik op het klokje om het gereserveerde tijdblok te zien. Mijn dag is verdeeld in vier tijdblokken. De exacte tijd wanneer jij je massage wil ontvangen binnen het gekozen tijdblok, bespreken we later. De online reservering is pas definitief, wanneer ik deze heb bevestigd.

 

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Vol geboekt

 

Bel je liever?

Dat kan natuurlijk ook (bij geen gehoor graag de voicemail inspreken).

Mobiel: 06 33 50 19 05


  • Gelieve vooraf aan de massage te betalen. Dit kan contant (gepast) of via mobiel bankieren (Tikkie). Pinnen is op dit moment niet mogelijk.
  • Bij extreme weersomstandigheden behoud ik mij het recht om de massage afspraak te verzetten naar een ander moment.  Vanwege de fietskar is het niet mogelijk om in alle weertypes veilig te rijden. Wanneer deze situatie zich voor doet zal ik altijd contact opnemen.
  • Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden gegeven.
  • Voor meer info over mijn privacy verklaring, zie de contact pagina.