MAAK EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Online Massage Planner

In het massagemenu kan je scrollen voor meer opties

Bel je liever? 06 33501905

Bij geen gehoor graag de voicemail inspreken.

Als er niets is ingesproken, bel ik niet terug.

 

 


  • Maximaal 30 minuten enkele reis, fiets ik vanaf 6543 TN
  • Gelieve vooraf aan de massage te betalen. Dit kan contant (gepast) of via mobiel bank betaalverzoek ter plekke.
  • Pinnen is niet mogelijk
  • Bij extreme weersomstandigheden behoud ik het recht om de massage afspraak te verzetten naar een ander moment.  Vanwege de fietskar is het niet mogelijk om in alle weertypes veilig te rijden. Wanneer deze situatie zich voor doet zal ik altijd contact opnemen.
  • Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden gegeven
  • Voor meer info over mijn privacy verklaring en algemene voorwaarden, zie onderaan