MEEST GESTELDE VRAGEN

Vragen

 

Hieronder vind je de meeste gestelde vragen. Zit het antwoord er niet bij? Neem dan even contact op.

 

Kan ik een massage cadeau geven?

Jazeker! Bestel de Massage On Wheels Cadeaubon online in de webshop en betaal direct met iDeal.

Binnen 3 werkdagen heb je de bon met bijpassende enveloppe per post in huis.

Moet ik iets doen als de masseur komt?

Je hoeft helemaal niets te doen. Ik doe alles voor jou! Zorg alleen dat ik genoeg ruimte heb om de tafel op te zetten en misschien wil je de kamertemperatuur voor jezelf verhogen op koude dagen (22 graden is comfortabel). Bij voorkeur masseer ik op de begane grond. Het is namelijk behoorlijk belastend voor mij om de massagetafel naar boven verdiepingen te dragen.

 

Annuleren of verzetten van mijn afspraak?

Je kunt je gemaakte afspraak tot 24 uur van te voren verzetten of annuleren.  Binnen 24 uur zal 100% van de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Ik woon net buiten Nijmegen, komt Massage On Wheels ook bij mij?

Ik kom met de elektrische fiets aan huis. Hierdoor is de maximale fietstijd 30 minuten enkele reis. Woon je in Lent, Oosterhout, Beuningen, Weurt, Malden of Berg en Dal dan kan je in Google Maps bekijken hoelang het fietsen is vanaf 6543 TN Nijmegen naar jouw adres. Is het binnen 30 minuten te fietsen dan kun jij genieten van een marvelous massage aan huis!

  • Wanneer de weersomstandigheden veilig fietsen niet toelaten, behoud ik mij het recht om de massage naar een andere datum te verschuiven. Dit zal natuurlijk altijd in overleg met jou gebeuren.

Hoe kan ik een massage betalen?

Dit kan contant (gepast) of via een bank betaalverzoek.

Pinnen is niet mogelijk.

Zijn duo behandelingen mogelijk?

Duo behandelingen zijn mogelijk. Standaard worden jullie na elkaar gemasseerd. Mocht je graag tegelijkertijd een massage ontvangen, dus met twee masseurs aan huis, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

Kan ik massage tijd/minuten verdelen over verschillende personen op hetzelfde adres?

Nee, helaas niet. De minimale massagetijd is 60 minuten per persoon.

Kan ik vergoeding aanvragen voor een massage?

In principe zouden mijn massages gedeeltelijk vergoed kunnen worden door de zorgverzekering. Maar om mijn vrijheid te behouden heb ik bewust gekozen om niet met zorgverzekeringen te werken. Hierdoor is vergoeding niet mogelijk.

Kan ik een btw-bon/factuur krijgen?

Massage On Wheels is vrijgesteld van btw i.v.m. de KOR regeling. Na elke behandeling ontvang je een betaalspecificatie.

 

 

Mocht je nog een andere vragen hebben, neem gerust contact op.

info@massageonwheels.nu