PRIVACY VERKLARING

Sinds 25 mei 2018 is de AVG wet in werking getreden. Deze wet verplicht websites die persoonlijke informatie vragen zich transparant op te stellen. Welke informatie wordt er verzameld, hoe wordt deze info verwerkt en wat is het doel ermee. Er wordt ook toegelicht dat je als klant verschillende mogelijkheden hebt met betrekking tot het beheer en verwerking van je gegevens. Alleen de informatie die nodig is voor het gebruiken van onze diensten, zoals een massage, de online bookingkalender en de nieuwsbrief zal geregistreerd worden. Hieronder de privacyverklaring die betrekking heeft op het beheer van jouw privacy gevoelige gegevens. Mocht je onze diensten afnemen gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met deze privacy verklaring.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Massage On Wheels kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Massage On Wheels en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier, boekingsformulier en nieuwsbriefaanvraag op de website aan Massage On Wheels verstrekt. Massage On Wheels kan de volgende persoonsgegevens verwerken: je voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum (in het cliëntendossier) en je IP-adres (via Google Analytics).

Waarom Massage On Wheels gegevens nodig heeft

Massage On Wheels verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen en/of je schriftelijk per email te kunnen benaderen. Daarnaast kan Massage On Wheels je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van een dienst, doorgaans bestaande uit de afname van een massage. De gegevens die we opslaan zijn:

  • Voor het maken van een massageafspraak: je voor- en/of achternaam, email, postcode, telefoonnummer.
  • Voor het uitschrijven van een factuur: je naam, adres, postcode en woonplaats.
  • Voor een bevestiging van een afspraak: je email.
  • Voor het aanleggen van een cliëntendossier: je naam, geboortedatum, telefoonnummer en aantekeningen (zie hieronder).

Cliëntendossier

Is er sprake van een herhaaldelijke massagebehandeling, dan is het voor Massage On Wheels noodzakelijk om een cliëntendossier aan te leggen, als behandelend masseur. Dit is ook een verplichting door de wet WGBO. Je dossier bevat aantekeningen en gegevens over je fysieke en/of emotionele gesteldheid, uitgevoerde behandelingen en eventuele oefeningen. Massage On Wheels heeft als enige toegang tot dit dossier. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens en zullen deze nooit aan derden verstrekken. Voor het aanleggen van een cliëntendossier met persoonsgegevens zullen wij jouw akkoord vragen. Dit dossier is te allen tijde door jou in te zien. Voor de financiële administratie gebruiken wij je gegevens om je een factuur te kunnen zenden of om een inkomstenoverzicht bij te kunnen houden. Mocht Massage On Wheels vanwege andere redenen gebruik moeten maken van je gegevens, dan zullen wij je informeren en je om expliciete toestemming vragen.

Hoe lang Massage On Wheels gegevens bewaart

Massage On Wheels bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Schrijf jij je uit voor de nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van die maand volledig worden verwijderd uit onze bestanden. Gegevens die Massage On Wheels gebruikt voor de boekhouding, je naam en telefoonnummer, bewaren we minimaal 7 jaar i.v.m. de bewaarplicht voor de belastingdienst. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. Voor de gegevens in het cliëntendossier geldt een bewaarplicht van 15 jaar.

Delen met anderen

Massage On Wheels verstrekt alleen je gegevens aan derden indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou en alleen met jouw goedkeuring. Of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen website bezoek

Op de website van Massage On Wheels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Massage On Wheels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Zo is bijvoorbeeld jouw gegevens delen met Google uitgeschakeld en maken wij geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met Google Analytics-cookies.

Gebruik Google Analytics

Massage On Wheels maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Massage On Wheels bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Massage On Wheels te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Massage On Wheels heeft hier geen invloed op. Massage On Wheels heeft Google geen toestemming gegeven om via Massage On Wheels verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@massageonwheels.nu. Massage On Wheels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Links

Op deze website tref je links aan naar externe websites. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten massageonwheels.nu om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Cookies

Massage On Wheels plaatst een cookie om te zorgen dat pop-ups niet meerdere keren worden getoond na het sluiten hiervan. Deze blijft 1 dag actief. Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en het analyseren via Google Analytics worden cookies gebruikt. Zo komen we te weten hoe onze website wordt gebruikt en hoeveel mensen per maand op de website komen.

Mocht je cookies willen uitschakelen of verwijderen kun je dat doen via je browserinstellingen. Voor meer informatie zie: cookies verwijderen

Beveiligen

Massage On Wheels neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Massage On Wheels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Massage On Wheels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Massage On Wheels via info@massageonwheels.nu.

www.massageonwheels.nu is een website van Massage On Wheels.

Massage On Wheels is als volgt te bereiken:

  • Postadres: Sneeuwbalstraat 19, 6543 TN Nijmegen
  • Vestigingsadres: Sneeuwbalstraat 19, 6543 TN Nijmegen
  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 74254979
  • Telefoon: 06 33 50 19 05
  • E-mailadres: info@massageonwheels.nu

Aansprakelijkheid

Massage On Wheels heeft geen zeggenschap over het eventuele gebruik van derden van je persoonsgegevens. De hierboven beschreven privacyverklaring heeft alleen betrekking op de persoonsgegevens die Massage On Wheels verwerkt ten behoeve van www.massageonwheels.nu. Massage On Wheels accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor websites of diensten van derden.

 

Laatst gewijzigd: 23-01-2019

 

 

Facebook
Facebook