VERGOEDING EN ANNULERINGSVOORWAARDEN

 

Vergoeding

De behandelingen die bij Massage On Wheels gegeven worden zouden (deels) vergoed kunnen worden. Echter heb ik er bewust voor gekozen om mijn behandelingen niet te laten vergoeden. Zelf hecht ik veel waarde aan onafhankelijkheid en vrijheid. Vastzitten aan de bepalingen van zorgverzekeraars past niet in mijn beeld van vrijheid en zelfstandigheid.

 

Daarom vind ik het belangrijk dat jij ook bewust kiest voor jouw gezondheid en er in wil investeren. Hierdoor ben je veel meer toegewijd aan je eigen proces. De regie in eigen handen hebben over je eigen leven en gezondheid is de grootste pijler en de eerste stap in jouw genezingsproces.

 

Annuleringsvoorwaarden

Voor elke behandeling reserveer ik ruime tijd. De behandeling zelf, maar ook het fietsen op en neer en het op- en afbreken van mijn fietskar en massagetafel, nemen veel tijd in beslag. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, dan alleen onder deze voorwaarden:

– Tot 24 uur voor aanvang

 

Voor gemiste afspraken en afspraken die niet van te voren zijn geannuleerd, zal ik de tijd van de behandeling in rekening brengen.

 

Massage aan huis in NIjmegen

 

 

Massage Nijmegen

Massage aan huis voor vrouwen