VERGOEDINGEN EN ANNULERINGSVOORWAARDEN

 

Vergoedingen

De behandelingen die bij Massage On Wheels gegeven worden zouden (deels) vergoed kunnen worden. Echter heb ik er bewust voor gekozen om mijn behandelingen niet te laten vergoeden. Zelf hecht ik veel waarde aan onafhankelijkheid en vrijheid. Vastzitten aan de bepalingen van zorgverzekeraars past niet in mijn beeld van vrijheid en zelfstandigheid.

 

Daarom vind ik het belangrijk dat jij ook bewust kiest voor jouw gezondheid en er in wil investeren. Hierdoor ben je veel meer toegewijd aan jouw eigen proces. De regie terug in handen nemen over jouw eigen leven en gezondheid is de grootste pijler en de eerste stap in jouw genezingsproces.

 

Tegelijkertijd kan ik jou wel tegemoetkomen in de kosten van mijn trajecten, door het aanbieden van betaling in termijnen mocht dit nodig zijn. Vraag er gerust naar.

 

Annuleringsvoorwaarden

Voor elke behandeling reserveer ik ruime tijd. De behandeling zelf, maar ook het fietsen op en neer en het op- en afbreken van mijn fietskar en massagetafel, nemen veel tijd in beslag. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, dan alleen onder deze voorwaarden:

– Tot 24 uur voor aanvang

 

Voor gemiste afspraken en afspraken die niet van te voren zijn geannuleerd, zal ik de tijd van de behandeling in rekening brengen.

 

Massage aan huis in NIjmegen