Dr. Geerd Ryke Hamer

VIDEOSERIE: DE 5 NATUURWETTEN

Een andere kijk op ziekte

Hey! Wat leuk dat je dit blog leest met een super interessante videoserie over de 5 natuurwetten.

 

Misschien heb je het al wel eens van mij gehoord, misschien ook niet, maar sinds 2020 ben ik overtuigd van de leer van de 5 natuurwetten van dr. Geerd Ryke Hamer. Het wordt ook wel Germaanse Geneeskunde genoemd en het is een 180 graden andere kijk op ziekte en gezondheid.

 

Sinds ik begrijp hoe de natuurwetten werken, is mijn mindset en mijn kijk op ziekte en daarmee op gezondheid, totaal veranderd. In positieve zin! Van hypochonder naar het tegenovergestelde: het terugvinden van de totale kracht en wijsheid in mijn perfecte menselijke lichaam. Dit gun ik jou ook!

 

Ben je benieuwd naar deze 5 wetten? Kijk dan eens naar deze 7-delige videoserie die sinds kort is verschenen. Hierin wordt op een simpele manier uitgelegd wat de 5 natuurwetten zijn en hoe ze werken. Zo zal ook jij begrijpen hoe wij jaar in en jaar uit op de verkeerde manier leren om gezond te blijven. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze videoserie?

Stel ze gerust via info@massageonwheels.nu