WIE BEN IK

Wie ben ik: Ellen de Weerdt

Massage On Wheels

Dé natuurlijke masseur speciaal voor vrouwen in Nijmegen

 

Over Massage On Wheels

Deze pagina gaat over mij, wie ben ik eigenlijk. Ik ben Ellen de Weerdt (1976). Ik breng sinds 2019 massages aan huis zodat jij comfortabeler door het leven kan gaan . Omdat ik het heerlijk vind om veel buiten te zijn en omdat duurzaamheid en het zorg dragen voor ons milieu voor mij heel belangrijk zijn, kom ik op de fiets mét fietskar om een zo klein mogelijke footprint te hebben.

 

Jij ontvangt een professionele en verantwoorde massage aan huis en tegelijk kies je voor een schone leefomgeving in Nijmegen voor ons allemaal! Super fijn gevoel toch?

 

Wil je meer weten over de visie van mijn bedrijf ? Kijk dan bij DUURZAME MASSAGE.

 

 

Hoe jij je voelt, dat geef je door aan alles om je heen. Hoe fijn is dan de gedachte: “als jij je lekker voelt, je dat dus ook weer door geeft aan jouw omgeving”. En je écht lekker voelen begint bij ontspannen kunnen zijn!

 

 

Wie ben ik verder – Massage ervaring

Ondertussen heb ik sinds 2008 ervaring in het massagevak. Sinds 2015 heb ik er mijn beroep van gemaakt nadat ik ging werken als masseur bij het Sanadome in Nijmegen. Hier masseer ik nog op maandag en zaterdag. Daarnaast heb ik sinds 2019 dus ook mijn eigen bedrijf ‘Massage On Wheels’ opgezet.

Oosterse ervaring

Mijn allereerste kennismaking met het massagevak was in 2008. Toen ben ik begonnen aan de driejarige opleiding tot Shiatsu therapeut bij Qing-Bai. Hier deed ik uitgebreide kennis op van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Een zienswijze die totaal anders is dan onze westerse. Na deze Oosterse beroepsopleiding ben ik mijn massage kennis gaan uitbreiden met ook de westerse visie. Omdat we nu éénmaal in het Westen wonen en we hier toch anders omgaan met het lichaam, ziekte en gezondheid, was het voor mij noodzakelijk deze kennis ook op te doen.

Westerse ervaring

Bij Positive Touch in Arnhem heb ik de Klassieke Ontspanning’s Massage aangeleerd.

Vooral intuïtief heb ik hier leren voelen waar het lichaam om vraagt. En met een hoop nieuwe massagetechnieken opzak, heb ik deze cursus van een Positieve Aanraking eigen gemaakt.

 

Hierna heb ik bij Total Health in Breda de cursus Triggerpoint Therapie voor voet plus onderbeen en later nog voor rug, nek en schouders gevolgd. Ondertussen leerde ik de Deep Tissue Massage aan bij het Sanadome. Kort erna ben ik zelf deze training Deep Tissue gaan geven aan nieuwe collega masseurs.

 

In het jaar 2016-2017 heb ik met goed gevolg, het diploma van de éénjarige opleiding Sport Massage bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) gehaald. Alle opleidingen die ik tot dan gevolgd had waren niet echt gericht op de westerse anatomische en fysiologische kant van het lichaam vond ik. Daarom heb ik gekozen om deze kennis nu wel via het NGS te bezitten.

NGS

Hawaiiaanse ervaring

Welke massagevorm mij door de jaren heen altijd enorm heeft aangetrokken is de Hawaiiaanse Lomi Lomi visie en massage. In juli 2019 heb ik aan deze roeping gehoor gegeven en ben ik de korte training gaan doen bij Ricardo Balkhoven. Dit was zo’n mooie ervaring dat ik mij al snel had aangemeld voor de intensieve training tot Lomi Therapeut. “Van alle vormen van massage die ik tot nu heb mogen leren én ervaren is de Lomi Lomi massage naar mijn idee de meest ultieme vorm. Het omvat gewoon alles! Wil je meer weten over Lomi Lomi, kijk dan bij de betreffende massage op de homepage.

Holistisch

Welke marvelous massage jij ook kiest, de benadering bij mij is altijd holistisch. Deze visie gaat ervan uit dat je lichaam, je geest en je ziel één geheel zijn en dit geheel hangt samen met het grotere geheel. ‘Zo binnen, zo buiten & zo buiten, zo binnen!’ Een citaat uit het oude China wat betekent: Hoe jij je van binnen voelt, dat weerspiegelt je buitenkant & wat er in jouw omgeving gebeurt, dat neem je mee naar binnen.

 

Meer trainingen en cursussen

  • 2005 Reiki 1 – 2 – 3
  • 2020 Access Bars®
  • 2021 Zorgmassage

Followfox