WIE BEN IK

‘Ik help vrouwen in Nijmegen in hun kracht te komen

zodat zij controle over hun eigen gezondheid krijgen en

ontspannen en klachtenvrij kunnen leven.’

 

DIT BEN IK

Ik ben Ellen de Weerdt, getrouwd met Silke en huisgenoot van onze 20-jarige poes Poka.

Opgeleid als grafisch ontwerper / fotograaf aan de kunstacademie en zo’n 10 jaar in verschillende keukens in de horeca gewerkt.

 

Geboren in Breda en opgegroeid in een gezin waarbij niet alles vlekkeloos is verlopen. Toen ik 6 maanden oud was overleed mijn moeder plotseling op 27-jarige leeftijd. Deze gebeurtenis heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Diep van binnen ben ik altijd bang geweest om zelf ook plotseling dood te kunnen gaan. Onbewust heeft dit in mij een drive gecreëerd om opzoek te gaan naar manieren om gezond te blijven.

 

 

ALTERNATIEVE GENEESWIJZEN

Doordat ik reguliere geneeskunde niet vertrouwde (volgens het gekwetste kind in mij hadden ze mijn moeder immers laten sterven) ben ik opzoek gegaan naar antwoorden in alternatieve geneeswijzen. Van 2008 – 2011 heb ik de opleiding tot Shiatsu Therapeut bij Qing Bai gevolgd. De visie van Chinese Geneeskunde paste veel beter in mijn zoektocht. Het bevestigde voor mij dat we meer zijn dan een zak met spieren, botten en hersenen. Dat we spirituele wezens zijn met een emotionele, menselijke ervaring.

 

Pas in 2020 toen ik de bewustzijnsleer ‘Biologika de Nieuwe Medicina’ leerde kennen, zijn voor mij alle laatste puzzelstukjes in elkaar gevallen. Mijn angst voor ziekte en de dood verdwenen en eindelijk vond ik de antwoorden en verklaringen die echt met mij resoneerden.

 

VERBINDING, TIJD EN AANDACHT

Meerdere massage opleidingen en cursussen later ben ik sinds 2016 werkzaam bij het Sanadome Hotel en Spa in Nijmegen. Waar ik nu nog twee dagen in de week werk als masseur. Maar in een groot massagebedrijf werk je uur na uur volgens een strak gepland schema. Je hebt geen tijd voor écht persoonlijk contact. En dat vind ik nou juist heel belangrijk. De tijd nemen voor iemand en luisteren naar het unieke verhaal.

Met en zonder woorden.

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om geen luisterend oor te hebben en geen emotionele verbinding, tijd en aandacht te krijgen en weet ik ook hoe belangrijk dit is voor een genezingsproces.

 

Daarom doe ik het bij Massage On Wheels anders, op mijn manier. Je krijgt bij mij vertrouwelijk en persoonlijk contact, volle aandacht en ruime tijd.

Een veel gehoorde reactie van mijn cliënten is dat ze het een wonderbaarlijke gave vinden, dat ik mensen precies aanvoel in wat ze nodig hebben.

Ik ben hier dan ook zeer dankbaar voor. Want dat is precies wat ik jou met mijn bedrijf wil geven.

 

WAT JE OVER MIJ MOET WETEN

Als echt buitenmens ga ik graag wandelen in de bossen, kamperen, Geocachen of natuurfoto’s maken. Daarom is Massage On Wheels ook geboren uit het gevoel dat ik graag naar buiten ga en niet hele dagen binnen wil werken. Ik heb dan ook gekozen om op de fiets te komen, met een fietskar, zodat ik al mijn spullen mee kan brengen.

 

ZUINIG OP ONZE NATUUR ÉN OP JOU

Als buitenmens hou ik van onze natuur en daarom ben ik er ook heel zuinig op. Ik vind het heel belangrijk om actief mee te werken aan het behoud van onze natuurlijke leefomgeving. Op de fiets aan huis komen, zonder uitstoot, was dan ook een logische stap voor mijn bedrijf.

 

Daarnaast vind ik het ook belangrijk om zuinig om te gaan met jouw lichaam. We krijgen tegenwoordig best veel rotzooi binnen, wat zwaar belastend werkt op ons systeem. Daarom krijg je bij mij alleen natuurlijke en biologische producten die voedend zijn voor jouw lichaam en geest. Best logisch toch?

 

 

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG VOOR JOU

Ik geef jou het beste van mijzelf. Ik ben een gedreven persoon, zeer empathisch en secuur in alles wat ik doe. Ik kan je inspireren en dingen op een andere manier laten bekijken.

 

Daarom vind ik het prettig wanneer jij ook een open-minded persoon bent. Dat je begrijpt dat je je gezondheid in eigen handen hebt door er verantwoordelijkheid over te dragen en er actief mee bezig te zijn.

 

Een massage draagt hier zeker aan bij en doet wonderen voor je gezondheid, maar jij moet de grootste wonderen bij jezelf verrichten. Want alleen zo, kom jij terug in je kracht te staan!

 

Massage Opleidingen

 

 

Of vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op

 

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .